371b0523d5
Vi har flere typer heisevegger - og: alle er TÜV-sertifiserte!

Nettheiseveggen leveres med PVC-duk nede og nett videre til tak. Dette er det billigste alternativet. Dersom hallens lysforhold eller ventilasjonsanlegg tilsier at rommet ikke kan deles opp med en tett duk anbefaler vi vår lette nettheisevegg med nett i øvre del av veggen. Våre lydskillevegger passer perfekt for større idrettshaller og gymsaler som har behov for å separere ulike idrettslag eller skoleklasser og på den måten kunne utnytte hallens areal optimalt.

Skillevegg med dobbel duk i hele høyden - duk i 1200 eller 2000 gr./m2 avhengig av krav til lydreduksjon. Vi leverer også lettvegger, foldevegger, lydskillevegger og nettheisevegger.

Vi er anerkjent i vår bransje for vårt trim- og treningsutstyr for både privat - og studiobruk. Vi henvender oss til både private og offentlige kunder i tillegg til idrettslag- og foreninger, entreprenører, anleggsgartnere og andre som står for utbygging og ferdigstillelse av nybygg og anlegg.

Vi ønsker å være det naturlige valget for deg som har behov for lydskillevegger til annet nødvendig utstyr for en idrettshall / gymsal. Kontakt oss i dag!