371b0523d5

Håndholdt AC høytrykks elektrisk luftpumpe. Dette er en pumpe som passer til alle store oppblåsbare leker og baller. Lufttrykket er ikke like høyt som en kompressor, men den flytter mer luft og er veldig effektiv for det som trenger en del luft.


Det tar mindre enn 1 minutt å blåse opp en 122 cm. ball. Det følger med 3 forskjellige munnstykker til pumpen slik at den også kan brukes til å blåse opp andre baller, leker og luftmadrasser som ikke har ventil. Pumpen har et filter som forhindrer støv fra å komme inn i ballen når den blåses opp.

 

Produktdetaljer:

  • 230V
  • Lufttrykk: 2,2 psi

 

Rengjøring
Vi anbefaler at pumpen tørkes av med våtservietter eller fuktig klut. OBS! Husk å trekke ut stikkontakten før rengjøring.

 

 Obs! Pumpen kan ikke brukes til å pumpe opp baller som krever ventilnål

omgående
Kr. 1 000,00ekskl. mva
1250,00 inkl. mva

Ekstra latex blære til KIN-BALL med standard åpning. Denne knytes enkelt sammen ved bruk. Dette gjør tømming av ballen enkelt slik at luften kan tas ut etter bruk.omgående
Kr. 720,00ekskl. mva
900,00 inkl. mva
Den offisielle KIN-BALL (R)


KIN-BALL (R) er et spill som er utviklet for å aktivisere alle deltakerne. Det er 3 lag på banen. Hvert lag med 4 spillere. KIN-BALL (R) er utviklet av Mario Demers i Canada, og har nå spillere over hele verden. Sporten er særlig utbredt på skoler. 

bekreftes ved bestilling
Kr. 2 720,00ekskl. mva
3400,00 inkl. mva

Denne introduksjonspakken inneholder offisielle KIN-BALL(R) produkter og kan brukes både til konkurranse og trening. Pakken inneholder:

1 stk KIN-BALL (R) sport - 122 cm - sort

1 stk KIN-BALL (R) telletavle

1 stk Pumpe til KIN-BALL (R)

1 stk ekstra blære til 122 cm

12 stk KIN-BALL (R) vester (12) i offisielle fargerKIN-BALL (R) er et spill som er utviklet for å aktivisere alle deltakerne. Det er 3 lag på banen. Hvert lag med 4 spillere. KIN-BALL (R) er utviklet av Mario Demers i Canada, og har nå spillere over hele verden. Sporten er særlig utbredt på skoler. Klikk her for å laste ned reglene tilpasset skolebruk.
 
KIN-BALL består av en blære og et svært solid nylontrekk. Blæren har en stor åpning som knytes igjen når ballen er full. Dette gjør at det går veldig raskt å både fylle og tømme ballen slik at den kan oppbevares uten luft for å spare plass. 
omgående
Kr. 6 540,00ekskl. mva
8175,00 inkl. mva