371b0523d5
Leveringstid: bekreftes ved bestilling
Kr. 0,00ekskl. mva
Leveringstid: bekreftes ved bestilling
Kr. 0,00ekskl. mva

R-48 stablestol   

En klassiker på stolsiden. Sterk, robust og prisgunstig. Slagfast polypropylene i en rekke farger. Kan leveres med stoff i sete og rygg, eller stoff kun i setet. Understell i krom eller sort epoxy. 19 mm rør. Vekt: 5 kg.

Prisene på stoler med stoff er innenfor stoffgruppe 1 - spør oss om priser på stoler med alternative stoffgrupper og evt. skriveplate og annet tilbehør som f.eks. stoltralle!


Fraktfritt levert ved ordre over kr. 15.000,- + mva!Stol med stoff i sete og rygg:Stol med stoff i sete og rygg, inkl. skriveplate:Stoler transporteres enkelt med egen stoltralle:


Plastfarger:Stoff-farger gruppe 1:Andre stoff-farger/kvaliteter, evt. eget stoff: kontakt oss for et pristilbud!
Leveringstid: bekreftes ved bestilling
Kr. 900,00ekskl. mva
Veiledende pris: Kr. 1 125,00inkl. mva

R-45 stablestol med rekkekobling

Plastskallstol med rekkekobling og 22 mm rør i understell. Sete og rygg er støpt i slagfast polypropylene og leveres i en rekke farger. Leveres også med stoff i sete og rygg eller stoff kun i sete.  Understell i krom eller sort epoxy.
Vekt: 6 kg.

Prisene på stoler med stoff er innenfor stoffgruppe 1 - spør oss om priser på stoler med alternative stoffgrupper og evt. tilbehør som f.eks. stoltralle!


Fraktfritt levert ved ordre over kr. 15.000,- + mva!Stol med stoff i sete og rygg:

Stolstabel:Plastfarger:Stoff-farger gruppe 1:Andre stoff-farger/kvaliteter, evt. eget stoff: kontakt oss for et pristilbud!
Leveringstid: bekreftes ved bestilling
Kr. 1 048,00ekskl. mva
Veiledende pris: Kr. 1 310,00inkl. mva