371b0523d5
Abilica QuickRower romaskin som er perfekt til hjemmetreningen!


Magnetisk motstand gir minimalt med støy, som gjør romaskinen perfekt til bruk i alle omgivelser. Motstanden justeres enkelt ved å vri på motstandshjulet, som gir rask respons dersom det skulle være ønskelig. Stilrent design og sammenleggbart ledd gjør at QuickRower ikke er til sjenanse, eller tar opp unødvendig plass. Computer viser tid, distanse, frekvens og antall kalorier forbrent.

Maks brukervekt er 110kg.

bekreftes ved bestilling
Kr. 5 600,00ekskl. mva
7000,00 inkl. mva

Abilica Premium TopRower

Vår toppmodell som er utviklet for bedriftsmarkedet og utøvere med høye krav til romaskinens funksjonalitet og design.
Solid konstruksjon, med motstandsystem basert på luft er dette en romaskin utviklet for de som ønsker det beste. Størrelse, motstand og komponentsammensetning er tilpasset det skandinaviske markedet.

De 9 motstandsnivåene gir følelsen av en solid romaskin som tåler tøffe treningsøkter og gir deg kvalitet i hvert tak. Sammenleggbar ramme for enkel og praktisk oppbevaring.

Avansert computer der man kan forhåndssette ønsket måloppnåelse for treningsøkten. Velg mellom ønsket distanse, antall kalorier forbrent, tid eller innlagt spill. Computeren kalkulerer også watt i treningen.


Maks brukervekt er 150 kg.
bekreftes ved bestilling
Kr. 11 200,00ekskl. mva
14000,00 inkl. mva

Abilica Turbine Rower

En trendy og elegant romaskin. Topmodellen for hjemmetrening!


Stilfull romaskin med fysisk størrelse som er tilpasset det skandinaviske markedet. Gode variasjonsmuligheter med 8 motstandsnivåer som reguleres ved å justere luftgjennomstrømningen. Seteskinne i aluminium gir stillegående og komfortable bevegelser. Sammenleggbar ramme for enkel og praktisk oppbevaring.

• Manuell motstand, 8 nivåer 
• Luftregulert motstand 
• Maks. brukervekt 130 kg.
bekreftes ved bestilling
Kr. 7 200,00ekskl. mva
9000,00 inkl. mva