895f05d6a5


GM Sport AS ble stiftet i 2013 og holder til på Eidsvoll. Gunn Mette Sanner som står bak selskapet, har mer enn 30 års erfaring fra bransjen og sitter inne med mye kompetanse og et bredt kontaktnett i inn - og utland både på kunde - og leverandørsiden.

GM Sport selger tribuner, scener, skillevegger, fast innredning og løsutstyr til gymsaler, idrettshaller og anlegg, garderobeinnredning, resultattavler, lekeapparater, ballbinger og ballfangernett samt utstyr til de fleste sportsaktiviteter.  Vi leverer til privatpersoner, idrettslag og foreninger, bedrifter, anleggseiere, entreprenører og skoler, institusjoner og andre som måtte ha behov for våre produkter eller tjenester.

Vårt produktspekter inneholder utstyr til lek, gymnastikk og turn, basketball, badminton, bordtennis, fotball, friidrett, håndball, innebandy, tennis, volleyball, baseball, svømming og bad, orientering, fitness, styrketrening, friluftsliv og klatring.  Det store sortimentet tilsier et mangfold av produkter og du finner kanskje ikke akkurat det du er ute etter i nettbutikken eller på nettsidene våre. Ta gjerne kontakt på tlf. 981 22 500 eller send en e-post til post@gmsport.no og vi hjelper deg å finne riktig produkt til en god pris!

Vi vil jobbe kontinuerlig for å ha en enkel, men innholdsrik og oversiktlig nettside. Vi er glade for alle innspill du måtte komme med som kan forbedre funksjonaliteten og/eller innholdet. Vi bestreber oss for å kunne gi deg maksimal service og oppfølgning slik at du blir en av våre fornøyde kunder som vil handle hos oss igjen!

Du skal føle deg trygg og godt ivaretatt hos GM Sport!

Sammen med våre samarbeidspartnere som produserer både hallinnredninger, heisevegger og scener/tribuner har vi et monteringsteam som gjør GM Sport AS i stand til å gi kundene full service! Vi tilbyr derfor også garantert sikker montering i nye haller, sikkerhetskontroller, reparasjoner av gammelt og slitt utstyr og også andre monteringsoppdrag - kontakt oss for pristilbud!

Vi vil leve opp til dine høye krav til kvalitet, miljøbevissthet og design. Vi har valgt ut produsenter og leverandører som imøtekommer disse kravene. GM Sport er medlem i Grønt Punkt og vi har EE-returavtale med RENAS

Velkommen til oss og vår inspirerende verden!